Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stesosprit

river av nagelbanden
ett efter ett
blöder
och önskar
att du redan visste
att jag har
lämnat dig

och
förlät




Fri vers av yytspackel
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-13 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yytspackel
yytspackel