Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till mitt beijing



det går inte att sätta färg

på gulnade minnen


regnbågen av stadsljus utanför

driver mig tillbaka till Beijing


heta nätter

lukten av ångkokta dumplings


ensam med tankarna

och vindarna på 33'e våningen


det vackra kaoset jag vill drunkna i

som skapas i storstadens djup




Fri vers av Plumflower
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower