Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖKENTILLVARO

jag förpassade mig själv

ut i öknarnas sand

där de motspänstiga måste dväljas

jag förtärdes av de främmande

eldarnas brand

den förtret som jag nu bär kan ej sväljas

jag förpassade mig själv

till en ofuktbar slätt

där lots hustru stelnat som ett exempel

hungern rasar i mitt hjärta

jag blir inte mätt

om jag inte återser Jesu tempel

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-16 10:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vemodigt och sorgligt att läsa
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP