Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENAHANDA

det enahanda blir ett gissel

i en massiv dos

det allehanda ger mig tröst

men flyr så snabbt sin kos

lätt fånget, lätt förgånget

säger ju ett talesätt

det enahanda understimulerar

huvudet

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 10:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt att läsa
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP