Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDEN

livet är dyrt men

döden är gratis

ingen mer oro för

mjölk och potatis

 

LARZ GUSTAFSSON   16/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-16 10:36



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, det är precis vad jag längtar efter just nu..slippa den oron...
2010-07-16

  anits VIP
Visst är det så
2010-07-16

  mare VIP
Precis !!
2010-07-16

  Nina Nightwish VIP
Nää, så är det.. Men dyrt som attan kan det bli för de efterlevande att fixa allt runt i kring begravning etc..
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP