Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enekvist och Lapetand

\"Ta Enekvist och Lapetand bredvid dig och sov nu så sött gumman. Godnatt!\"
\"Gonatt mamma!\"


Enekvist
Och Lapetand
Följer ni till månen

Gjord av ost
Rund och fin
Räcker till oss alla

Dömma sött
Om månefärd i natt
Här finns plats åt alla

Festa runt
Med jordedans
På månens klanga skala

Alla är så glada här
Enekvist och Lapetand
Här hör vi hemma

Enekvist
Och Lapetand
Vi dra iväg från jorden





Fri vers av A-M
Läst 285 gånger
Publicerad 2004-07-05 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos