Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte på dessa ord igår


Dagg

dagg -
juliäng glittrar
så vackert

dagg -
tidiga morgonpärlor

dagg -
som om någon gråtit
under natten

dagg -
våt barfotafot i
gräset på väg ut till
bersån

dagg -
ordet fyller nu mitt
diktarpapper

100717




Fri vers av sajo
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 10:57



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen, somri poesi,
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo