Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig...


De säger önska kostar ingenting, men det kostar på att finnas till,
när ingenting blir som man vill.

Jag tänker ofta på vår tid, ty mitt liv är bara tidsfördriv.
Jag drömmer om min tid med dig, med den kan inget mäta sig.

Du kan vara glad som inte vet, hur jag lider i min ensamhet.
och du kan känna dig lyckligt lottad, du som aldrig blivit bespottad.



(refräng)
Kan du säga mig,
varför kan jag ej förtränga dig.
vad är det som du har?
som gör att du alltid kommer finnas kvar.
säg mig...



DU blir vackrare var dag som går, men tiden läker inga sår,
Hålet som du lämnat kvar, bär jag på tills jag får svar,
på varför längtan, ångest, hat och svek, förföljer mig i evighet.

Men när jag blundar vill jag tro,
att jag en vacker dag ska finna ro.




(refräng)
Kan du säga mig,
varför kan jag ej förtränga dig.
vad är det som du har?
som gör att du alltid kommer finnas kvar.
säg mig...




Fri vers av Maharadjan
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maharadjan