Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oåterhållsam


frihet är inte

en porsche

tre husnycklar

och ett svart blankt kort






frihet är

en oåterhållsam lycka

tre sprudlande önskningar

och en kärlek som får dig

att vakna varje morgon

och vilja erövra världen tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av Plumflower
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 19:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
pengar har ingenting med frihet att göra, väl sagt.
2011-10-18

  Water VIP
Det här receptet vill jag laga efter
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower