Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla små bitar





mjuka beröringar


någonstans inuti

nuddar du mig


tätt

bredvid

alldeles intill



som små, små kyssar

på hjärnans små, små neuroner


kittlande

lite här och där


och rysningar

överallt


det är sånt som händer

när du som älskar


alla små bitar



av mig





Fri vers (Modernistisk dikt) av Plumflower
Läst 646 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 19:44



Bookmark and Share


    T.R.
vackert
2010-07-18

    T.R.
vackert
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower