Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuta utan du

En vän säger
nu kan jag inte tänka på annat

Jag tänker först,
att jag vet precis vad hon menar
för det vet jag

Men det är kanske först nu jag inser
att det kan jag

Jag kan tänka på annat än dig

Och det befriar,
jag kan se skönhet,
höra skönhet,
göra skönhet,
utan dig

Du lät mig inte göra det
med dig
som jag ville

Och sommaren är ljuv,
vattnet är svalt
det susar i löven
marken är mjuk

Så unna mig nu
att njuta utan du




Fri vers av Amelie L
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-07 23:18



Bookmark and Share


  Känslovarm
Gillar starkt.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Amelie L