Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antonia .


strimma av mörker - som blev mitt ljus

Ensam var jag
Instängd i mig själv
Svart själ, jag har
Inget ljus, jag såg

Totalt jävla mörker, i mitt sinne, i min själ

Men sen en flicka jag såg
En flicka som jag
Likt en strimma av mörker
Som blev mitt ljus




Fri vers av T.R.
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 10:48



Bookmark and Share


  xpressme
om det var den här du menade, så är jag otroligt rörd! <3
2010-07-25

  Larz Gustafsson VIP
TJM...som ett band heter...
Alla behöver hitta hem.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

T.R.