Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln

Bara du kan låsa upp mitt hjärta.

Hur ska jag låsa upp ditt hjärta?

Ja det du...




Fri vers av Preacher
Läst 183 gånger
Publicerad 2005-11-18 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher