Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar trädgård

I morgondaggen

glittrar blommor i skönhet

Färgerna vi ser

strålar från ljuset

Vi ser endast det som ges

inte det som behålls

När människors hjärtan

blommar i olika färger

bildas en underbar trädgård




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2010-07-20 13:41



Bookmark and Share


  poetryGirl
romantisk...
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP