Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets blomma

Nuets blomma vissnar aldrig

Njut till fullo av dess dofter och färgning

Den som förälskar sig i denna blomma

känner kärlek till allt som är

Smälter in i denna tillåtande sfär

sedan är endast blomman här




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-20 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Buddhistiska klanger
av uppgående
i allt

salighet

individualgnistan
äro den ett minne
blott?
2010-07-25

  poetryGirl
vacker
2010-07-20

    ej medlem längre
Ljuvlig dikt, den bara utstrålar kärlek till livet och allt det innebär!
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP