Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003


Kan inte glömma..

Jag var ung, dum, naiv
och väldigt förälskad

Trodde att någon skulle
älska mig för evigt

Att kärleken aldrig skulle
skilja oss åt

Jag är äldre nu men ännu
lika dum

Jag älskar min första
kärlek, kan inte glömma

Får aldrig mer känna den
där lyckan

Det saknar jag varje
dag...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-20 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP