Ja, Lotta och P-O, den här är till er. Kom och se oss live i Sandviken den 30/7!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, Lotta och P-O, den här är till er. Kom och se oss live i Sandviken den 30/7!




FESTIVALGENERAL MED GEMÅL

festivalgeneral

kom på punkkarneval

med den sköna dam

som är ditt hjärtas val

då blir glädjen total

festivalgeneral

trots att sommaren snart

går mot sin final

 

festivalgeneral

inga högstämda tal

men en enkel inbjudan

till en lokal

festivalgeneral

denna sambandscentral

kallar din dam och dig

till en kulturspecial

 

Sincerely yours,

LARZ GUSTAFSSON   20/7

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-07-20 21:05



Bookmark and Share


  anits VIP
En trevlig inbjudan, hoppas dom nappar
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP