Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss alla vindar och sedan mig!

Kyss alla vindar, så det vilda du kysst!
Kyss rengdroppar när de är flest!
Kyss tystanden då det ej hörs ett knyst!
Kyss musiken som välkommen gäst!

Kyss bultande liv i förstenade byst!
Kyss liv in i falnande rest!
Kyss mina läppar som viskade tyst
att av allting jag älskar dig mest!




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-21 12:00



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ska prova de där översta raderna...
Det kanske funkar! Ungefär som när grodan blir prins.
Plösligt får man måhända en kyss tillbaka!
Härlig läsning!
Kramiz
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick