Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titta, jag vet inte vad det är för fel på mig

 

 

 

 

biet blev tvunget,

vände sin vässade skärpa

 

 

någon talade förvissat om tumenheten

för sin, tv

 

 

röets alla fina pixlar, vattnet och vinden, men

rörelsen, - inte en enda

vän kom

 

till festen




Fri vers av wayward - taiga
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-22 23:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är underligt. Kan bero på sommaren?
"röets alla fina pixlar" fascinerar mig!
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga