Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker endast


ilska är bara en känsla

det är med
handling
den blir
mest kraftfull




Fri vers av vindruvan
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-07-23 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindruvan