Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A way to die

If I could choose one way to die.
Any way I wanted.
It would be to drown.
To drown in your eyes.




Fri vers (Fri form) av Shade Heartfall
Läst 368 gånger
Publicerad 2010-07-23 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shade Heartfall
Shade Heartfall