Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Jag lämnar solglasögonen hemma

 

Det är ett 

ögonblicksverk

att träda in i skuggan 

Men ett evighetssverk

att låta sig omslutas av ljuset

igen

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-11 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl