Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev nyligen med mig själv och maskrosor i tankarna. Hoppas det itne gör något att den är på engelska...


I think I am a dandelion

I think I am a dandelion...
At least I want to be like one.
Since,
no matter how many times you cut it,
rip it up,
throw rocks on it,
poison it,
chops it with an axe,
it still grows up to show you a little sun.
But, ah, please don't take my sun away,
I need her comfort and warmth.
Oh, and please let the rain stay too,
when someone cries and needs me,
I grow stronger.
And, and!
Please don't take my soil away,
without it I don't know who I am nor where I stand.
Yes, I think I am a small dandelion.




Fri vers av En liten knopp
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-07-24 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En liten knopp