Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tar emot mig då?

Vi tar det långsamt, okej?

Annars är risken att jag faller,
alldeles för fort.
Och utan förvarning,
försvinner du.

Och om jag då redan fallit
Kan du ej ta emot mig

om du gått därifrån.




Fri vers av tvåve
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvåve