Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, nu blev det inte helt rätt. Bara perfekt.


Inte rätt, perfekt.

Jag tror inte att det var så det skulle vara.
Att du skulle älska någon som mig.
Att jag vågar älska någon som dig.

Det är ju inte helt rätt. Bara perfekt.

Vi färdas än. Älskandes.

Det är inte rätt. Inte rätt, men helt jävla perfekt.




Fri vers av Mumin
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-25 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumin