Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

Ibland känner jag ett behov av att skriva av mig.
Och få någon sorts reaktion av människor runt omkring mig.
Både folk jag känner och folk inte inte känner (än).
Men problemet är, jag vet inte vad jag ska skriva.




Fri vers av DeLewon
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-07-26 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeLewon