Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti och utanpå

du är inuti och utanpå
jag vill skrubba mig fri ifrån dig
bara glömma
men du håller mig i ett järngrepp
du låter mig inte glömma
jag skrubbar och skrubbar
jag skrubbar så hårt att jag blöder
det gör ont, du gör ont.
vill glömma och förlåta
men förlåta är bortom sanningen
jag kommer aldrig att förlåta
jag kommer alltid att hata och känna vemod.
försvinn bort från mig.
försvinn från mitt minne
jag vill trycka på delete.
sudda ut och skriva om
jag vill göra en bra version av oss
den verkliga versionen
som bara existerar i mina minnen




Fri vers av tuss90
Läst 237 gånger
Publicerad 2010-07-27 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90