Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ljuga för oss båda

Vi dricker drinkar
och låtsas att
solen inte har gått ner

allting är över
sanden har runnit ut
för länge sedan

och det är
höst nu
jag vet det

men jag är så bra
på att förtränga

om jag får värma
dina händer
kan vi låtsas lite till

snälla?

baby,
jag kan ljuga för oss båda.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-07-27 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah.
Just så.
Förbannat bra.
Bokmärks.
2011-10-16

    annasofia.
Vi pratar på, fast det inte finns någonting kvar att säga.
Starkt.
2010-09-28

  ia VIP
hoppfull
2010-08-13

    Max Poisé
tilltalade fullständigt
gillade detta mästerverk som bländar med sitt språkbruk och innehåll
2010-08-03

  En strimma av guld
Ord som känns direkt in i hjärtat. Sanning om vad lögnen kan åstadkomma.
2010-07-29

  malin...
Vemodigt och fint. Tycker om de tomma raderna mellan "det är höst nu" och "jag vet det". Blir symboliskt för hur långt det kan vara mellan att veta och faktiskt acceptera....
2010-07-28

  Nina Nightwish
Ååå, det blev tungt i bröstet av denna, mycket bra text!
2010-07-28

  Emme VIP
Så väldigt fint skrivet, känner igen...
2010-07-27

  Suzy med punkterna
Så det känns igen...tyvärr kanske ska tilläggas men förbaskat bra skrivet
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP