Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, Ikväll, Inatt

Sitter du kvar där nere vid vägen idag?
Kan du vänta på mig? Jag vill ut!
Du som väntade innerligt trägen var dag.
Trogen tills väntan tog slut.

Är du hemma i stugan och myser ikväll?
Där en saga blir gjord utav ord,
som du talar då kökslampan lyser ikväll.
Skänker trygghet tillbaks till min jord.

Ligger du kvar i sängen och värmen inatt?
Är det tårar av glädje jag ser,
som du torkar på pyjamasärmen inatt,
då du tittar på mig och du ler?




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick