Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du

Som en solstråle får du mig att alltid le.

Alltid när det är svårt och jag är ledsen får du mig till det ljusa att se!

Under alla år tror jag att du är den enda som förstår.

Alla har små brister och fel, men allt som en gång gjort ont

får en att bli stark och hel.

Där har vi rätt till stor del.

Vi har gått igenom sorg och lycka, alltid klarat oss.

Kanske glömmer vi inte ilskan för den gjorde ont förstås..




Övriga genrer av Yonna
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-11-19 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yonna
Yonna