Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte stolt över mig själv

Jag är inte stolt över
mig själv, det har jag
nog aldrig varit

Jag är inte särskilt
vacker, har ingen
snygg modellkropp

Jag tycker inte synd
om mig själv men jag
är så otroligt feg

Våga och vinn har jag
sagt till många andra
men vågar inte själv

Och jag kan aldrig säga
det till dig, har lovat att
aldrig be dig göra ett val

Den där hopplösheten
fångar mig i en sorg
jag lever i varje dag

Ska jag våga och vinna
eller bli kvar här där jag
inte är synlig eller älskad

Eller ska jag leva ensamhet
och drömma att du och jag
blir vi en vacker dag




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-28 18:03



Bookmark and Share


  stella
Redan när du skriver detta har du kommit en bit på väg mot ditt beslut.
2010-07-29

  firefire
jag tycker ändå du ska vara stolt över dig själv,för du är en underbar person och den man som får din kärlek är den som ska vara hedrad och glad,inte ska du tro något annat! kram!
2010-07-29

  Nina Nightwish VIP
Det blir ni.. Så är det.. Vackert om att göra ett val och en till känslan oändlig längtan, tortyr mot dig själv, satsa och vinn!
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP