Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några dagar kvar...

Saknar, längtar...

Bara några dagar kvar...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-29 14:43



Bookmark and Share


  firefire
hoppas du får det kul! själv far jag som du vet bort imorgon och träffar mina goda vänner och partar lite;))
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP