Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duett

Jag svär att jag aldrig blir gammal för dig men du är så arg när du ler och du har så lätt för att ta av dig alla kläder. Jag dricker thet lite varmare än vanligt, du dricker inte alls. Sommaren har en grym syn på livet och ger mig en längtan till hösten varje dag. Du gillar inte mina stickiga koftor och ibland så går en del av mig hem och funderar på om det är värt det.




Fri vers av havsfru
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-29 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsfru