Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland

Glider, jag svävar fram
Ljudet av vattnet som skärs

På avstånd kan jag höra,
hur regnet närmar sig

Utan vind driver det in
regnet sjunger en stilla serenad

Det blåser upp och klarnar
kliver iland, tar kajaken med mig

Mitt hem är där jag är
Alltid i närhet till vatten

Så nära horisonten att jag nästan kan nå
närmare solnedgång än jag någonsin varit

Under molnen långt ifrån land
Mellan himmel och hav.

Över öppna vatten
mellan kobbar och skär.




Fri vers av äbba
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-30 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba