Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . . kan också vara en ros. Eget foto.


H.C. Andersen glöder . . .

H.C. Andersen

glöder i sommarnatten

Juli gör sorti




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 967 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-30 17:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Är det rosens namn? Klurigt och vacker!
2010-09-01

    ej medlem längre
Fin haiku om H.C Andersen, med vacker bild därtill!


Hälsn. Ann
2010-08-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-07-31

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade med denna haiku .....
2010-07-31

  Monika A Mirsch VIP
din haiku skimrar i glädje och vemod
2010-07-31

  Bibbi VIP
Högaktuellt, satt nyligen och såg en film om H.C. Andersens liv.

Applåder!
2010-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Den bäste sagoboksförfattaren genom tiderna.
2010-07-30

  Eaglemountains VIP
Så vackert, i få ord formulerat, och bilden gör det hela komplett .....
2010-07-30

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP