Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må skit

Viljan att öka sin ork

trots att det rör sig i magen

är det ett gift eller något bra

klarar man sig resten av dagen




Fri vers av Sten Aronsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-11-19 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sten Aronsson