Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå morgon



mina sorger och mörka vrår

min nedtonade svärta
dit ingen vill nå

min fasansfulla längtan
som är svår att förstå

mina kvarglömda rum
dit ingen vill gå

sorger att sjunga om natten
tårar att gråta en morgon

då himlen är oskyldigt blå








Fri vers av worrisome
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-31 20:38



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Träffande smärta.
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

worrisome
worrisome