Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aglaia

Aglaia, mitt hjärtas nav, länge försvunnen
seglandes på tårfyllt hav, nu återfunnen
lossad ur ensamhetens kvav, fyller kärleksbrunnen
min Charitè, bringare av sav, mig evigt bunden.




Fri vers av Saraband
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-01 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saraband