Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som försvann

En lycklig saga som plötsligt försvinner
Ett hastigt farväl och tårar som rinner
Munnen skrattar och hjärtat gråter
Han gick och kom aldrig åter




Bunden vers (Rim) av natt
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-08-01 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

natt