Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt rätta jag


Mickiz

Hallå där ute!

Tänkte att jag skulle komma ut på den här sidan...

Det är nämligen så att jag är transperson och även bisexuell!! ^^ =D
Å mitt namn är enligt mig Mickiz å inget annat!

Så nu e dt sagt!

PUSS O KRAM!! <3<3<3
//Mickiz




Fri vers av Mickiz
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-08-02 10:07



Bookmark and Share


  Kakaan
Modig du är vännen! =D

Älskar dig<3
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mickiz