Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan stå tyst

Man kan stå tyst
Och låta virvelvindarna fylla en innanför huden
De tar med sig löven
Runt
Upp
Runt
Man kan låta värmen från elementet
Sprida sig till fingret
Kan luta sig mot frosttäckta fält, klisterlappar på soptunnor, flygande lakan i fuktig luft och susande trädtoppar
Inte springa förbi
Låta de små tingen ta över, ta hand om en
När man behöver
Tas över
Tas om hand




Fri vers av kalabalik
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 18:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint skrivet och en enorm tanke.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

kalabalik