Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallerormar

raketfart längs med framtidens utkanter,
jag är verklighetens jepard,
en människa insvept i naturens kantighet.

springer genom solen och korsar fält,
låter fjärilens vingar hänga tunga på mina axlar.
Oanvända.

skrattsalvor störtar ner i avgrunden,
och den enda som ser mig är fladdermusen,
som speglas i mina hökögon.

varelser med sorg i sina härtan slår sig ner,
vid bergets fot vilar de sina huvuden,
och jag bevakar dem då jag blåser förbi.

alla dessa omvägar leder mig runt terrängen,
jag är inte hemma i djungeln,
och mina tassar är alltför bräckliga.




Fri vers av A.Claesson
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 23:30



Bookmark and Share


    SaraT
igen, någonting är riktigt bra här, vers ett och tre starkast
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

A.Claesson