Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget offer mer

Ska sluta vara det offer jag blivit.

Har insett att det var jag som var fel.
Jag som var egoistisk.
Jag som ljög.
Fattat på riktigt att det var jag som inte tyckte att du dög.


Jag som sedan höll liv i en vänskap,
baserad på dina frågor och mina uteblivna svar.


Jag som la en man mellan mina ben.
Dina ben.
Lät han ligga kvar.



Det var jag som försökte hitta en förklaring till något jag inte förstod själv.
Som gav halva berättelser med helhetsintryck.



Dövade min kropp fast jag visste det var fel.
Fortsatte och fortsatte med lögner och spel.


Som idag ser tillbaka på en annan person.
Som inte är värd dig.
Ens idag.


Som lärde mig något.
Om mig.
Hade fortsatt neråt om det inte varit för dig.



För du lärde mig älska, lärde mig se
Lärde mig om livet och hela idén.
Om kärlek.

Lärde mig stå för mitt eget sätt.
Ja, kanske rent och skärt jävla folkvett!?



Idag är jag inget offer mer. Har aldrig varit, mer än i min egen tanke.
Bara totalförändrad och totalförälskad.
På allvar nu.
Det finns en någon, det är Du.




Fri vers (Fri form) av freij
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-04 21:47



Bookmark and Share


  walborg
När man möter någon som är sann mot sig själv får man kontakt med sitt eget sanna jag. Fin text.
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

freij
freij