Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when to hold on

Känslorna kryper in under mitt skin, det river sönder mig innifrån, skapar ett illamående.
Jag bedövar mig genom att koppla om tankarna från den ena till den andra så att jag inte hinner känna efter hur smärtsam var enskild liten tanke är.

Känslorna krällar sedan ur mig, i en kraft jag inte kan stå emot, allt bara brister och tårarna rinner, det går inte stå emot när känslorna tar över min kropp.

Så många sömnlösa nätter, plågandes av tankar som krypit omkring under mitt bara skin. Idag sprack det och alla känslorna jag försökt att styra har nu åter fått liv.





Fri vers av fien88
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-08-04 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88