Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupets färg

Det är djupet i både hav och himmel

som frambringar den kärleksblå färgen

Utan djup saknas färg

Ögat som inser sin gränslöshet

är fyllt av kärlek och medkänsla




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-04 13:58



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin poesi
2010-08-04

  Lisa Höglund
Vacker, vacker, vacker.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP