Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodig panna

jag förstår inte, jag vill men verkar oförmögen att greppa
jag sitter med en sten och blodig panna och försöker banka in det
men jag är inte kapabel, till min förtvivlelse.
Verkar just bra på ingenting idag.




Fri vers av Helena Johansson
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-08-05 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Johansson
Helena Johansson