Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får man skriva precis det man har i tankarna, sen får det bli som det blir!


Sekunderna efter


Blodet på dina händer

Färgar din blick

Speglas

I själen

Och spaden var gul




Fri vers av Sania Runnfors
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin ögonblicksdikt.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sania Runnfors
Sania Runnfors