Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa vecka ska vi till fjällen


Inbjudan till fjällen

Fjällen -
i vårt vackra Dalom bjuder
in till rekreationsvecka

Fjällen -
som är så högt belägna
och ligger i den djupa dalen

Fjällen -
där det ekar så trollskt

Fjällen -
där silhuetten av toppstugan
syns mot den klara kvällshimlen

Fjällen -
där man så gärna skulle vilja
ta på molnen som bäddar in
naturen

Fjällen -
där det bara
är så underbart att vara

100806




Fri vers av sajo
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-06 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten, kommer nyss från Norrländska fjällen mitt ställe här på jord!


"Fjällen -
där det bara
är så underbart att vara"


Hälsn. Ann
2010-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Minns när jag var i Drevdagen 1993. Vacker plats. Rofylld.
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo