Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sorgliga tak

 

mitt sorgliga tak

klagar förskräckligt under

grannarnas lycka

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-07 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tragikomisk ...
2010-08-09

  Ulf D VIP
Gillar klurigheten!
2010-08-07

    Bodil Sandberg
*uschiamej*
bara inte lyckan därovan brakar genom taket inte roligt de heller om man nu tänker att den är av "sån" art*
görbra haikat!!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP