Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor

Farmor du borde bli fotbollsspelare
dribbla förbi Zlatan med lätta steg
Kan riktigt höra i mitt huvud
hur de skulle ropa upp ditt namn
när du springer in på planen
Farmor fotbollsspelare är vad du ska bli
jag har sett din talang för det
jag vet att du kan det där
Fotbollspelare farmor
det är vad du borde bli

Jag såg ju hur du sparkade ner

skräppåsen från trappan med sådan precision

Du har talangen




Övriga genrer av curra
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 14:22



Bookmark and Share


  Andreas A
--smile-- .... "skräppåsen".... Målar upp en rolig bild i huvudet.
2006-01-19

    NoMi F
är farmor sparkar ner soppåsen
Kul dikt
2006-01-07

  Markattan
Upplyftande och kul rader om farmor din.
Värme och humor i skön blandning.
2006-01-07

    Bodil Sandberg
Hehehe....ja din farmor är nog speciell...hoppas bara att hon lyssnar på dig..mysiga och varma rader!!!
2006-01-07

  yoyyo
haha :)
grym
2006-01-06

  Christer VIP
härligt skruvad fyndighet...skriven med värme.
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra